Nycklar

Nycklar till Toppstugan görs normalt sett samma vecka som du hyrt på tisdagar. Du kommer erhålla ett SMS och E-post av oss med all nödvändig information.

Nycklarna hämtas på Allaktivitetshuset, Sturegatan 10, 172 31 i Sundbyberg. Nycklarna finns högst upp i huset mitt emot hissen i ett nyckelskåp. Du erhåller kod till nyckelskåpet via E-post och SMS när din nyckel är klar. Normalt sett tisdagar men vi sjukdom eller liknande kan det dröja, du erhålla nödvändig information från oss i tid!

INFORMATION

Allaktivitetshuset har ingen support eller kännedom om Toppstugan i övrigt. Allaktivitetshuset är ett föreningshus och vi är en av de föreningarna som finns i Allaktivitetshuset. Alla frågor rörande Toppstugan ställs direkt till oss.

Du kan hämta din nyckel fram till torsdag kl 19:00. Detta för att vi ska kunna lösa om någon tagit fel nyckel eller liknande under fredagen. Även om det är ovanligt så händer det.

Din nyckel är märkt med ditt namn, datum när du hyrt och en kod till dörren i Toppstugan. Ta rätt nyckel och bara din nyckel! Din nyckel fungerar endast den dagen och tiden som du hyrt. Alla uthyrningar är 08:00-22:00. Det innebär att du inte kan komma in dagen innan och pynta.

Alkohol och tobak är förbjudet i Toppstugan. Grillarna utanför tillhör inte Toppstugan utan parken. Vi har ingen parkering och du kan inte åka bil i parken! Sopor tas med hem och slängs! Toppstugan är automatlarmad kl 22:00 och vid larm kommer Avarns väktare från Fastighets AB Förvaltaren ut och eventuella kostnader står du som hyresgäst för.

Nycklarna hämtas

Allaktivitetshuset

OBS! Personalen på Allaktivitetshuset kan inte svara på frågor om Toppstugan.