Lovverksamhet

Önskar din förening ha lovverksamhet i Toppstugan?

Jättekul att er förening önskar ha verksamhet i Toppstugan. För att vi ska undvika problem ska alla lägre bokningar än ett ett tillfälle göras via formuläret längre ner på hemsidan.

INFORMATION

Toppstugan kan inte bokas för religösa eller andra slutna sällskap som Lovverksamhet.
För att räknas som Lovverksamhet ska din förening vara bidragsberättigad i Sundbyberg stad, vara öppen för alla och följa barnkonventionen.
Studieförbund räknas inte som förening med rätt att hyra för längre aktiviteter. Däremot kan föreningar samarbeta med studieförbund.
Toppstugan är ej lämplig som mötes- eller konferenslokal då den typen av utrustning saknas.

1. Vad kostar det?
– Kostnaden är 250 kr per dag. Det är för att täcka löpande slitage och förbrukningsartiklar. Toppstugan kan inte bokas gratis av någon.

2. Börja med att kontakta oss i formuläret nedan. Skriv vilka veckor, dagar och tider du önskar verksamheten samt vad du planerar för verksamhet.
– Vi kontaktar dig normalt inom 3 dagar.

3. När du fått klartäcken att Toppstugan är ledig och kan bokas under den önskade perioden kan du skicka in en ansökan om bidrag till Sundbyberg stad.
– Du hittar ansökningsinformation här: https://www.sundbyberg.se

4. Du har erhållit stöd från Sundbyberg stad.
– När du fått ett beslut på att du erhåller stöd för din verksamhet kontaktar du oss och bekräftar att din planerade verksamhet blir av. Får du ej stöd av staden avbokas Toppstugan kostnadsfritt.

Viktig information!
Toppstugan kan inte bokas för religösa eller andra slutna sällskap som Lovverksamhet. För att räknas som Lovverksamhet ska din förening vara bidragsberättigad i Sundbyberg stad, vara öppen för alla och följa barnkonventionen.