Kontakta oss

Toppstugan drivs av den ideella föreningen Teater Bristol på uppdrag åt Förvaltaren och Sundbyberg stad. De pengar som kommer från hyror går direkt till våra barn och ungdomsverksamheter i Sundbyberg. Vi har inga möjligheter att visa Toppstugan utan se gärna på bilderna på startsidan eller gå upp och kika in genom fönstren. Lokalen är ca 60 m2 jämförbart med en lägenhet på två rum och kök. Besöksadressen är ungefärlig då Toppstugan ligger i parken och inte har någon egen adress.

Nycklarna hämtas på Allaktivitetshuset på Sturegatan 10. Du erhåller ett mejl och SMS från oss när din nyckel är klar att hämta!

Kontakta oss via hemsidan i första hand vid akuta fel ex stopp i avlopp, vattenläcka görs direkt till jouren på 08-706 91 17

Avbokning
Avbokning kan endast ske via hemsidan. Avbokningen måste ske på samma E-postadress som bokningen samt att du måste ange ditt ordernummer. Det hittar du på ditt konto när du loggar in. Ett konto skapas automatiskt i samband med din bokning. Avbokning kan inte ske över telefon!

Toppstugan

Besöksadress

Akuta fel anmäls till Förvaltaren i övrigt via formuläret på hemsidan!

08-706 91 17 (Ej frågor om Toppstugan)

Journummer för Förvaltaren

Hallonbergsvägen 37, Platsen är högst uppe i parken. Se Google Maps!

Du kan en åka bil upp till Toppstugan

Toppstugan

Hämta nycklar

Allmänna frågor och hämtning av nycklar.

010-555 8770

24/7 Telefonsvarare