Kontaktinformation

Kom och lek med oss i sommar

Måndagar, pyssel och kreativitet. Man kan ta med egna pyssel eller pyssla med det som vi erbjuder i Toppstugan. Vårt pyssel är riktat för barn mellan 5-10 år. Det är att lära sig läsa, räkna och annat kreativt lärande via att rita, måla och pyssla.

Tisdagar, vi grillar vid sol och myser inne vid regn. Man tar med det man vill grilla eller fika. Vid mulet eller oklart väder på morgonen kan du kolla på vår Facebook sida om det blir inne eller ute. Grillen tänds 11:30 redo till 12:00 att börja grilla.

Onsdagar och torsdagar, lekar och spel utomhus. Vi har exempel kubb, bull, utomhus plockepin, piltavla, jatsy och annat smått och gott man kan leka med. Vi kommer även ha gemensama lekar och annat kul utanför.

Fredagar, vi läser en bok, ser en film eller har andra mer stillsamma aktiviteter. Barnen får gärna önska en bok som vi sedan lånar nere på Biblioteket i Hallonbergen och har högläsning.

Praktisk information
  • Datum: 12 juni till 18 augusti
  • Tider: 11:00 - 15:00
  • Kostnad: Gratis
  • Målgrupp: 6år till 10 år.
  • Krävs anmälan: Nej ingen anmälan krävs alla är välkomna.
  • Övrig info: De dagar det är andra aktiviteter ex barnteater, Rasmus på Luffen mm är parkleken stängd. Se under evenemangssidan för exakta datum.
Vad du behöver ta med dig/förbereda

Måndagar med pyssel får man gärna ta med eget pyssel. Vi har en del pyssel. Vårt pyssel är riktat mot lärande DVS läsa, räkna, skriva med mera för att väcka barns nyfickenhet. Tisdagar när vi grillar ute vid sol eller fikar inne i stugan vid regn får man gärna ta med egen mat. Vi säljer ej färdiglagad mat. Enklare korv finns att köpa för att grilla själv. Vill man ta med egna spel, lekar eller har egna roliga förslag är man välkommen att ta med dessa. Allt finns hos oss och även om vi grillar på tisdagar kan man komma upp och pyssla eller bara hänga en stunf. För föräldrar som kanske vill jobba eller storasyskon som är barnvakt finns det gratis Wifi 100 mbs. Gratis vatten finns till alla törstiga barn. Kaffe, läsk, festis och enklare fika finns att köpa. Vi tar ej kontanter endast kortbetalning!