Toppstugan är stängd

På grund av rådande pandemi COVID-19 så kan du just nu inte hyra Toppstugan. Då Toppstugan är en liten lokal på 60m2 så betyder det att det max kan vistas 6-7 personer samtidigt i lokalen. Vi tar vårt ansvar för att hindra smittspridningen och därför kan du inte boka Toppstugan just nu.

Även om du får resa i Sverige och vissa restriktioner har lättat så ligger det fortfarande kvar samma restriktioner på att hålla avstånd till varanda. Det innebär att Folkhälsomyndigheten avråder från att ha och besöka ex kalas, möten eller andra typer av sammankomster. Speciellt om man inte kan hålla avstånd till varandra. Vi följer de riktlinjer som gäller andra lokaler som tillhandahålls av kultur och fritidsförvaltningen och håller Toppstugan stängd för allmänheten att boka fram till 1 september.

30 augusti fattade Folkhäsomyndigheten beslutet att fortsatt avråda för sammankomster ex att gå på kalas, ha möten mm. Därför är det är stängt fram till 1 september. Nytt beslut kommer att fattas vecka 36. Viktigt att veta att vi inte kan påverka de lagar och regler som sätts av Folkhälsomyndigheten eller göra undantag från Folkhälsomyndighetens rekomendationer. 

Har du bokat och betalt en bokning längre fram och önskar avboka på grund av rådande pandemi så fattar vi beslut en månad i taget. DVS Har du bokat i november så kommer vi avvakta till sista oktober innan en återbetalning sker. Skulle du ha avbokat och restiktionerna släppt och Toppstugan ha öppnat upp för bokningar så har du då missat din bokning. För att skydda din bokning och få så lite problem som möjligt gör vi på detta sätt. Så länge det ligger restirktioner kommer vi inte hindra någon från återbetalning under 2020. Däremot behöver du avvakta dåå vi tar beslut en månad åt gången för att underlätta för alla även vår administration.

Sommarkollo och lovverksamhet

Tillsammans med Kultur och Fritidsförvaltningen, Förvaltaren och Folkhälsomyndigheten så kommer sommarlovsverksamhet bedrivas i Toppstugan även under rådande Pandemi.

För att kunna delta i sommar kommer du behöva anmäla dig i förväg. Du finner mer information på Sundbyberg stads hemsida då det är flera föreningeat som bedriver verksamheten. Ingen dropin är tillåten. Tecken på sjukdom så kommer man inte kunna delta.

Vi ber er respektera de regler som villkor som sätts av de föreningar som bedriver sin sommarlovsverksamhet. Samtliga riktlinjer är satta i samråd med kommunen och Folkhälsomyndigheten och kan inte påverkas av oss.

Detta gör att du som besökare i parken just nu inte kan låna toaletten eller hämta vatten i köket. Det är en del av riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten att utomstående inte bör vara med på sommarkollot där innefattar ex använda samma toaletter mm.