Toppstugan är stängd

På grund av rådande pandemi COVID-19 så kan du just nu inte hyra Toppstugan. Då Toppstugan är en liten lokal på 60m2 så betyder det att det max kan vistas 6-7 personer samtidigt i lokalen. Vi tar vårt ansvar för att hindra smittspridningen och därför kan du inte boka Toppstugan just nu.

Även om du får resa i Sverige och vissa restriktioner har lättat så ligger det fortfarande kvar samma restriktioner på att hålla avstånd till varanda. Det innebär att Folkhälsomyndigheten avråder från att ha och besöka ex kalas, möten eller andra typer av sammankomster. Speciellt om man inte kan hålla avstånd till varandra. vi följer de riktlinjer som gäller andra lokaler som tillhandahålls av kultur och fritidsförvaltningen och håller Toppstugan stängd för allmänheten att boka fram till 1 augusti.    

Det beslut som ligger nu är att det är stängt fram till 1 augusti så få vi se om vi kan öppna Toppstuga . Viktigt att veta att vi inte kan påverka de lagar och regler som sätts av Folkhälsomyndigheteb eller göra undantag från Folkhälsomyndighetens rekomendationer. 

Sommarkollo och lovverksamhet

Tillsammans med Kultur och Fritidsförvaltningen, Förvaltaren och Folkhälsomyndigheten så kommer sommarlovsverksamhet bedrivas i Toppstugan även under rådande Pandemi.

För att kunna delta i sommar kommer du behöva anmäla dig i förväg. Du finner mer information på Sundbyberg stads hemsida då det är flera föreningeat som bedriver verksamheten. Ingen dropin är tillåten. Tecken på sjukdom så kommer man inte kunna delta.

Vi ber er respektera de regler som villkor som sätts av de föreningar som bedriver sin sommarlovsverksamhet. Samtliga riktlinjer är satta i samråd med kommunen och Folkhälsomyndigheten och kan inte påverkas av oss.