Generell information

När du använder dig av våra tjänster lämnar du ditt samtycke till att vi får ta del av den information du lämnar oss. Den här sidan är tänkt att hjälpa dig förstå vilken information du lämnar när du besöker våra sidor, varför vi samlar informationen och vad vi gör med den information vi får. Genom att samla in information om våra besökare kan vi göra våra tjänster ännu bättre. Exempelvis så kan vi se om det är en speciell sida där många väljer att istället söka på google istället för att hitta informationen direkt hos oss. På så sätt kan vi förbättra och se över hur vi kan göra den informationen mer tillgänglig. För att du ska känna dig trygg vill vi gärna berätta hur vi använder den information vi erhåller. Läs gärna denna sida noga, vi försöker göra det så enkelt att förklara som möjligt.

Rätt att ta bort personlig data om dig från våra register

Du har alltid full rätt att ta bort all känslig data som vi lagrar om dig. Önskar du att din data tas bort kontaktar du oss via kontaktformuläret. För att förhindra att någon annan försöker ta bort ditt konto måste din begäran komma från samma mejladress som är registrerad hos oss. Har du anmält dig till vårt nyhetsbrev finns en länk med i varje mejl där du själv kan ta bort din E-postadress.

Ändra dina uppgifter

När du är inloggad på dina sidor hos oss kan du själv ändra dina uppgifter. Tänk på att alltid ha uppdaterade uppgifter om dig på ditt konto. Har du lämnat felaktiga uppgifter kommer du inte kunna erhålla nödvändig information för att kunna utnyttja våra tjänster.

Vad vi samlar in om dig

Det vi lagrar är de uppgifter du lämnar när du önskar hyra Toppstugan, ingå sammarbete eller kontaktar oss på något annat sätt. Vi använder oss även av Cookies (Kakor) små textfiler som sparas på din dator. Detta för att hålla reda på felmeddelanden, inloggningsuppgifter och liknande för att underlätta för dig när du besöker oss. Vi har även tredjeparts program från Google och Facebook. Via Google och Facebook erhåller vi information om din ålder, intressen, kön, vad du söker på internet med mera. OBS! Varken Google eller Facebook låter oss se dig specifikt utan vi får en samlad bild av alla som besöker våra sidor.

Hur vi använder informationen vi får

All data vi erhåller kan användas av tredjepart för att skapa riktade annonser till dig eller för att vi ska kunna nå nya kunder med liknande intressen. Telefonnummer, e-postadresser, adresser som vi tillhandahåller kommer inte säljas till tredje part men kan användas inom hela organisationen Lilla Parken. Lilla Parken (vi) driver Toppstugan, Teater Lilla Parken och biljettjänsten Biljettmonster.

Känslig information

Kortnummer, bankuppgifter, e-postadresser, telefonnummer kommer aldrig att säljas eller lämnas till tredjepart. När du betalar med kort på hemsidan kan inte vi se ditt kortnummer utan alla köp hanteras av DIBS. DIBS är ett ledande företag på internetköp som används av bland annat Comviq, 3, Stockholm Stadsteater med fler. Tänk på att alltid kolla så att det är ett hänglås när du besöker vår hemsida i adressfältet. saknas det ange https istället för http.